Wash Center

 
Makineri Larëse - Modelet SX Print E-mail
There are no translations available.

makineri-larese-seria-sx.jpgTashmë nevojat në fushën e larjes janë rritur dhe ndryshojnë dita ditës, por nevoja juaj për besim dhe jetëgjatësi të produkteve mbetet konstante.
Dhe ja pse makineritë Speed Queen janë kaq të rëndësishme për të plotësuar nevojat tuaja.
Madhësia e tyre maksimale ofron një zgjidhje tepër të lehtë për klientët me një biznes masiv, duke mos harruar së përmenduri edhe performancën e shkëlqyer, efiçencen dhe besimin.


Kliko – Informacion mbi makinerinë profesionale industriale larëse (PDF)
Kliko- Makinat larëse centrifugale, Manualet e instalimit, programimit, dhe operimit të makinerive profesionale industriale larëse (PDF)
 

Makineri Larese

AlbanianEnglish (United Kingdom)
Product-Title-5-en
SPOTTING-B
DRY-CLEANING-B
LAUNDRY-B
TREATMENT-FOR-LEATHER-B
TREATMENT-FOR-JEANS-B
PACKING-AND-TROLLEY-B
LAUNDRY-ACCESSORY-B
SPRAY-LINE-B
IRONING-COVERN-AND-PADDING-B
SPARE-PARTS-B

Certificates

TUV-NORD-wash

Map

harta-washcenter2-grey2


Washcenter

logo

Address: Rruga Durresit,
Rethrrotullimi Zogu Zi, Tirana-Albania

Tel: +355 424 04 334
E-mail: info@washcenter.al
Website:www.washcenter.al

Social Media:

social-media-icons