Wash Center

 

Get the Flash Player to see this player.
Wash Center
Wash Center
Wash Center
Wash Center
Image 5 Title

W.Center është bërë distributor i kompanise CHRISTEYNS Print E-mail

CHRISTEYNS-logo-washcenterNë fillim të muajit Qershor 2017, W. CENTER sh.p.k është bërë distributor i kompanise se madhe CHRISTEYNS (http://www.christeyns.com). Kjo kompani operon për më se 70 vjet në fushën e prodhimit dhe tregtimit të detergjentëve profesional industrial si dhe produktet e higjenizimit te ambjenteve.

Produktet CHRISTEYNS te cilat jane të aprovuar dhe çertifikuar nga ISO, shquhen për një larje perfekte dhe dezinfektim efikas, si dhe një kujdesje maksimale ndaj cilesise se rrobave dhe ambjenteve tuaja.

 
AlbanianEnglish (United Kingdom)
Product-Title-5
SPOTTING-B-en
DRY-CLEANING-B-en
LAUNDRY-B-en
TREATMENT-FOR-LEATHER-B-en
TREATMENT-FOR-JEANS-B-en
PACKING-AND-TROLLEY-B-en
LAUNDRY-ACCESSORY-B-en
SPRAY-LINE-B-en
IRONING-COVERN-AND-PADDING-B-en
SPARE-PARTS-B-en

Cerifikata

TUV-NORD-wash

Harta

harta-washcenter2-grey2

Washcenter

logo

Address: Rruga Durresit,
Rethrrotullimi Zogu Zi, Tirana-Albania
Tel: +355 424 04 334
E-mail: info@washcenter.al
Website:www.washcenter.al

Social Media:

social-media-icons