Wash Center

 
Pastrim në të Thatë Print E-mail
 Aromatex-9-KG  Clip-Combi-Drycleaning-Detergent-24kg  Perchloroethylene-Dowper-IN-TANK-23-KG-0
Aromatex  9 KG
Koncentrat Aromatik per pastrimin e tekstileve. Perdoret ne Perc dhe hydrokarbon
Clip Combi Drycleaning Detergent 24kg
CLIP COMBI DETERGJENT PER PASTRIM NE TE THARE 24 KG
PERKLORETILEN OSE TETRAKLORETILEN NE KUTI METALIKE 23 KG
     
 Agjent-per-heqjen-e-ujit-dhe-vajit  Perqendrues-i-larte-vajor-lekure  Agjente-ri-vajosje-te-kamoshit
Agjent per heqjen e ujit dhe vajit gjate hidrolizimit dhe mbrojtes ndaj njollave ne
pastrimin dry cleaning
Perqendrues i larte vajor lekure me efekte hidroizolimi per pastrim dhe rivajosje te
lekures dhe gezofit. I perdorshem me Perc dhe hydrocarbon
Agjente ri vajosje te kamoshit dhe lekurave per larje ne te njome dhe procesit te
sprucimit per perdorim ne Cyclosiloxane D 5 solvent
     
 Absorbues-aromash  PROFUMO-LB80  
Absorbues aromash lavanterie per
heqjen e aromave te huaja
PROFUMO LB80
High concentrated fragrance for solvent.
COD. 420 Tank Kg. 1 
 
 
AlbanianEnglish (United Kingdom)
Product-Title-5
SPOTTING-B-en
DRY-CLEANING-B-en
LAUNDRY-B-en
TREATMENT-FOR-LEATHER-B-en
TREATMENT-FOR-JEANS-B-en
PACKING-AND-TROLLEY-B-en
LAUNDRY-ACCESSORY-B-en
SPRAY-LINE-B-en
IRONING-COVERN-AND-PADDING-B-en
SPARE-PARTS-B-en

Cerifikata

TUV-NORD-wash


Washcenter

logo

Address: Rruga Durresit,
Rethrrotullimi Zogu Zi, Tirana-Albania
Tel: +355 424 04 334
E-mail: info@washcenter.al
Website:www.washcenter.al

Social Media:

social-media-icons