Wash Center

 
Njollat Print E-mail
 E-DEPRIT-PROFESSIONAL-SET0  E-DEPRIT-PROFESSIONAL-NO-1  E-DEPRIT-PROFESSIONAL-NO-2
SET DEPRIT PROFESIONAL (6 SHISHE * 500 ML) SET DEPRIT PROFESIONAL NR.1 (SHISHE 500 ML)
E KUQE -Alkaline; heq gjakun ,albuminen, proteinat,mbetjet e ushqimit, pigmentet
SET DEPRIT PROFESIONAL NR.2 (SHISHE 500 ML)
JESHILE -Neutral; heq bojen, vajrat,yndyrna, llakun, make-up, boj stilolapsi, ngjitsat
     
 E-DEPRIT-PROFESSIONAL-NO-3  E-DEPRIT-PROFESSIONAL-NO-4  E-DEPRIT-PROFESSIONAL-NO-5
SET DEPRIT PROFESIONAL NR.3 (SHISHE 500 ML)
BLU -Acid; heq taninen, frutat,lengje, vere e kuqe, kafe, caj,cola, njolla me
prejardhje ilacesh
SET DEPRIT PROFESIONAL NR.4 (SHISHE 500 ML)
E BARDHE -Superfaqesor-pa solventkombinues; heq yndyrna,
vaj,ngjites, cumcakiz, dyll
SET DEPRIT PROFESIONAL NR.5 (SHISHE 500 ML)
E VERDHE -Acid; heq njolla me origjinmetali, pomade me
origjin metali, njolla gjaku te vjetra
     
 E-DEPRIT-PROFESSIONAL-NO-6-0  A-BROSHURA-E-NJOLLAVE-KREUSSLER  A-BROSHURA-E-NJOLLAVE-KREUSSLER-1
SET DEPRIT PROFESIONAL NR.6 (SHISHE 500 ML)
LEJLA- Alkaline; heq boj stilolapsi,pigmente ngjyrash,
njolla me origjin transferimi ngjyrash
BROSHURA E NJOLLAVE KREUSSLER BROSHURA E NJOLLAVE KREUSSLER
     
 Prenett-Mux-Prespotting-Agent-20-kg  Prenett-Pur-Prespotting-Agent-20-kg  PRENETT-SET-3-BOTTLE--500-ML
PRENETT MAX AGJENT PARA HEQJES SE NJOLLAVE 24 KG PRENETT PUR AGJENT PARA HEQJES SE NJOLLES 20 KG SET PRENETT  (3 SHISHE * 500 ML) 
     
 Prenett-A-Spotting-Prespotting-Agent  Prenett-B-Spotting-Prespotting-Agent  Prenett-C-Spotting-Prespotting-Agent
PRENETT A AGJENT I HEQJES DHE PERPARA HEQJES SE NJOLLES 500 ML PRENETT B AGJENT I HEQJES DHE PERPARA HEQJES SE NJOLLES 500 ML  PRENETT C AGJENT I HEQJES DHE PERPARA HEQJES SE NJOLLES 500 ML 
     
 Prenett-A-Spotting-Prespotting-Agent-2  Prenett-B-Spotting-Prespotting-Agent-2  Prenett-C-Spotting-Prespotting-Agent-2
PRENETT A AGJENT I HEQJES DHE PERPARA HEQJES SE NJOLLES 4.5 KG  PRENETT B AGJENT I HEQJES DHE PERPARA HEQJES SE NJOLLES 4.5 KG  PRENETT C AGJENT I HEQJES DHE PERPARA HEQJES SE NJOLLES 4.5 KG 
     
 Prenett-A-B-C-Spotting  SPOTTING-FOR-RUST-RUGGINE-500-ML-0  SPRAY-SPOTTING-150-ML
PRENETT A-B-C SET AGJENT I HEQJES DHE PERPARA HEQJES SE NJOLLES 3 BIDOBA ME NGA 4.5 KG SECILA HEQJA E NJOLLES SE NDRYSHKUR RUGGINE 500 ML HEQJA E NJOLLES SPRAJ 150 ML
     
 SPRAY-SPOTTING-400-ML  SPATULL-PER-TRAJTIM-NJOLLASH  
HEQJA E NJOLLES SPRAJ 400 ML  SPATULL PER TRAJTIM NJOLLASH   
     
 
AlbanianEnglish (United Kingdom)
Product-Title-5
SPOTTING-B-en
DRY-CLEANING-B-en
LAUNDRY-B-en
TREATMENT-FOR-LEATHER-B-en
TREATMENT-FOR-JEANS-B-en
PACKING-AND-TROLLEY-B-en
LAUNDRY-ACCESSORY-B-en
SPRAY-LINE-B-en
IRONING-COVERN-AND-PADDING-B-en
SPARE-PARTS-B-en

Cerifikata

TUV-NORD-wash

Harta

harta-washcenter2-grey2

Washcenter

logo

Address: Rruga Durresit,
Rethrrotullimi Zogu Zi, Tirana-Albania
Tel: +355 424 04 334
E-mail: info@washcenter.al
Website:www.washcenter.al

Social Media:

social-media-icons