Wash Center

 
Larje me Ujë Print E-mail
 perqendrim-larte-larjen-rrobave-bardha-  tapetet-dhe-perdet  rrobave-delikate-dhe-tapeteve
Detergjent me perqendrim te larte per larjen e rrobave te bardha dhe me ngjyre ne uje te forte dhe normal ne temperaturen 30, 60 and 90° Detergjent per tapetet dhe perdet Detergjent per larjen e rrobave delikate dhe tapeteve

     
Pluhur-zbardhues   Detergjent-shume-i-perqendruar  Agjent-vajosje-lekure
Pluhur zbardhues qe nuk permban fosfat dhe klor per zbardhje intensive. Detergjent shume i perqendruar per rroba te bardha i cili perdoret ne uje te forte dhe
normal ne 30-60-90°C.
Agjent vajosje lekure per trajtimin e lekures dhe kamoshit ne larjen e njome dhe per
ri- vajosje e lekures se pastruar ne procesin e sprucimit
     
 perqendrim-te-larte-me-shkelqyes-optike  njollave-te-forta-mbi-rrobat-prej-pambuku  Detergjent-qe-nuk-permban-fosfat-per-larjen
Detergjent me perqendrim te larte me shkelqyes optike. Fuqi e shkelqyer pastruese
per rrobat e pambukut dhe copave te perzjera.
Detergjent per larjen e njollave te forta mbi rrobat prej pambuku dhe perzjerjesh te tjera. Detergjent qe nuk permban fosfat per larjen e rrobave prej pambuku dhe fibrave te tjera.
     
 shume-i-perqendruar-per-rrobat-me-ngjyre  ruan-ngjyrat-per-rrobat-e-pambukta  perqendrim-shume-te-larte-me-zbardhues-optike
Detergjent shume i perqendruar per rrobat me ngjyre prej pambuku dhe copa te perzjera. Detergjent i lengshem qe ruan ngjyrat per rrobat e pambukta dhe ato me pambuk dhe poliester. Perforcues leng me perqendrim shume te larte me zbardhues optike. Shume efikas per njollat e vajit natyral dhe yndyres edhe ne temperaturen 60°C . Per rroba te bardha prej pambuku, poliester dhe copa te tjera.
     
 heqjen-e-njollave-te  Permban-enzima  Detergjent-i-lengshem-me-ngjyre
Perforcues shume i perqendruar me fuqi larese te madhe per heqjen e njollave te vajit dhe yndyres nga rrobat. Efektiv ne temperaturat 40 – 60 °C. Permban enzima te cilat rrisin fuqine e larjes per rroba shume te palara. Detergjent i lengshem me ngjyre, nuk permban shkelqyes optike ose zbardhues, per rrobat e pambukut dhe fibrave te perzjera.Aftesi e madhe per heqjen e njollave dhe pigmenteve.
     
 shkelqyes-me-karakteristika-te-permiresuara  Shume-perqendruar-zbardhjen-dizinfektimin  veprojne-shkaterrimin-albumines
Elementet shkelqyes me karakteristika te permiresuara per rrobat e pambukut dhe ato me perzjerje polipambuk. Shume i perqendruar per zbardhjen dhe dizinfektimin e rrobave.Zbardhues dhe dizinfektues. Enzimat e perqendruara veprojne per shkaterrimin e albumines dhe heqjen e njollave te yndyres gjate paralarjes.
     
 Absorbues-aromash-lavanterie  Agjente-fiksues-dhe-perforcues  Pastrimin-special-dhe-mbrojtjen--fibrave
Absorbues aromash lavanterie per heqjen e aromave te huaja. Agjente fiksues dhe perforcues per rrobat me ngjyre. Stabilizues dhe mbrojtes i ngjyrave gjate proçesit te larjes. Agjente per pastrimin special dhe mbrojtjen  e fibrave me efekte stabilizuese te ngjyrave, ne larjet e njoma duke perdorur proçesin LANADOL.
     
 
AlbanianEnglish (United Kingdom)
Product-Title-5
SPOTTING-B-en
DRY-CLEANING-B-en
LAUNDRY-B-en
TREATMENT-FOR-LEATHER-B-en
TREATMENT-FOR-JEANS-B-en
PACKING-AND-TROLLEY-B-en
LAUNDRY-ACCESSORY-B-en
SPRAY-LINE-B-en
IRONING-COVERN-AND-PADDING-B-en
SPARE-PARTS-B-en

Cerifikata

TUV-NORD-wash

Harta

harta-washcenter2-grey2

Washcenter

logo

Address: Rruga Durresit,
Rethrrotullimi Zogu Zi, Tirana-Albania
Tel: +355 424 04 334
E-mail: info@washcenter.al
Website:www.washcenter.al

Social Media:

social-media-icons