Wash Center

 
Trajtim për Xhinse Print E-mail
 STONE-WASH-SYSTEM  DISAPPRETTANTE-JEANS  PIUMINO-INDUSTRIALE
SISTEMI I LARJES SE GURIT: Perdorni ENZISTON P. Eshte nje produkt ne trajte pluhuri,perdoret te krijoje sistemin e larjes se gurit pa perdorur guret.
Paketimi: Kove 1 KG ose Kove 15 kg
DISAPPRETTANTE JEANS: Sherben per te zbutur xhinsin.
Paketimi: kove 10 litra
PIUMINO INDUSTRIALE: Eshte nje zbutes per xhinset.Mund ta perdorni ne ciklin e shpelarjes se fundit per ti dhene nje butesi xhinsit ose ne ciklin e fundit te shpelarjes kur ju e lyeni.
Packing: Drum of 10 lt
     
 BOJE-LYERJE-PER-XHINSE  lyerje-ne-pambuk-ngjyre-caji  ngjyre-qumeshti-bardhe
BOJE LYERJE PER XHINSE: TINTA COTONE BLU (Boje per lyerje ne pambuk ngjyre blu).
Paketimi: kove 1 litra
BOJE LYERJE PER XHINSE: TINTA COTONE THE BRILLANTE (Boje per lyerje ne pambuk ngjyre caji).
Paketimi: kove 1 litra
BOJE LYERJE PER XHINSE: TINTA COTONE CAFFELATTE (Boje per lyerje  ne pambuk ngjyre qumeshti dhe te bardhe).
Paketimi: kove 1 litra
     
 Per-te-fiksuar-lyerjen    
PENETRANTE TINTA COTONE: Perdoret per te fiksuar lyerjen.
Paketimi: these 5 kg
   
     
 
AlbanianEnglish (United Kingdom)
Product-Title-5
SPOTTING-B-en
DRY-CLEANING-B-en
LAUNDRY-B-en
TREATMENT-FOR-LEATHER-B-en
TREATMENT-FOR-JEANS-B-en
PACKING-AND-TROLLEY-B-en
LAUNDRY-ACCESSORY-B-en
SPRAY-LINE-B-en
IRONING-COVERN-AND-PADDING-B-en
SPARE-PARTS-B-en

Cerifikata

TUV-NORD-wash

Harta

harta-washcenter2-grey2

Washcenter

logo

Address: Rruga Durresit,
Rethrrotullimi Zogu Zi, Tirana-Albania
Tel: +355 424 04 334
E-mail: info@washcenter.al
Website:www.washcenter.al

Social Media:

social-media-icons