Wash Center

 
Studio Fitnes, Sallone bukurie dhe masazhi, Parukeri, Spas Print E-mail
A i keni bërë ndonjëherë pyetje vetes se ku shkojnë gjithë këto peshqira në fund të ditës?

Wash Center ju ofron një zgjidhje!!!

Te gjithë sallonet e bukurisë, të masazheve, parukeritë, fitness, kanë në fund të ditës së tyre një volum të madh peshqirësh për t’u larë.
Për këtë arsye këto lloj sherbimesh do ti japin një rëndësi të madhe shpejtësisë dhe efikasitetit.
Wash Center ju rekomandon makineritë dykatëshe, larëse dhe tharëse – e cila zë pak vend, dhe ofron nje operim profesional për një kohë të shkurtër.
Një lavanteri e vogël, e cila të jep mundesinë e një shërbimi të shpejtë, të thjeshtë dhe komod.

sherbimet-mazazhe-fitness.jpg

 
AlbanianEnglish (United Kingdom)
Product-Title-5
SPOTTING-B-en
DRY-CLEANING-B-en
LAUNDRY-B-en
TREATMENT-FOR-LEATHER-B-en
TREATMENT-FOR-JEANS-B-en
PACKING-AND-TROLLEY-B-en
LAUNDRY-ACCESSORY-B-en
SPRAY-LINE-B-en
IRONING-COVERN-AND-PADDING-B-en
SPARE-PARTS-B-en

Cerifikata

TUV-NORD-wash

Harta

harta-washcenter2-grey2

Washcenter

logo

Address: Rruga Durresit,
Rethrrotullimi Zogu Zi, Tirana-Albania
Tel: +355 424 04 334
E-mail: info@washcenter.al
Website:www.washcenter.al

Social Media:

social-media-icons