Wash Center

 
Industri Hotelerie – kërkim perfeksioni... Print E-mail
Klientët tuaj kërkojnë perfeksionin. Një dhomë e pastër është impresioni i parë që u lihet klienteve.
Nëse dhoma nuk do të dukej e freskët apo e pastër, klientët tuaj do të mbeteshin të pakënaqur, dhe këta klientë të pakënaqur nuk kthehen përsëri.
Dhoma e hotelit tuaj do t’u lërë mbresa klienteve nëse egzistojnë 3 elemente: pastërtia e dhomës, e çërçafëve dhe peshqirëve.
sherbimet-hotele-2.jpg
Çdo element duhet të jetë perfekt.
Një nga mënyrat më të sigurta për te pasur këto 3 elemente, është të pasurit e një lavanterie personale e cila do të kujdeset për tekstilet tuaja. Ju bëheni më fleksibël, të pavarurur, dhe në gjendje të ofroni maksimumin e pastërtisë dhe jetëgjatësisë të tekstileve tuaja
 
AlbanianEnglish (United Kingdom)
Product-Title-5
SPOTTING-B-en
DRY-CLEANING-B-en
LAUNDRY-B-en
TREATMENT-FOR-LEATHER-B-en
TREATMENT-FOR-JEANS-B-en
PACKING-AND-TROLLEY-B-en
LAUNDRY-ACCESSORY-B-en
SPRAY-LINE-B-en
IRONING-COVERN-AND-PADDING-B-en
SPARE-PARTS-B-en

Cerifikata

TUV-NORD-wash

Harta

harta-washcenter2-grey2

Washcenter

logo

Address: Rruga Durresit,
Rethrrotullimi Zogu Zi, Tirana-Albania
Tel: +355 424 04 334
E-mail: info@washcenter.al
Website:www.washcenter.al

Social Media:

social-media-icons