Wash Center

 
Shtëpitë për të moshuarit Print E-mail
sherbimet-azile.jpgNuk ka kundërshtim në faktin se egziston një nevojë e madhe mbi kujdesin ndaj rrobave të të moshuarve.
Rrobat dhe higjena e tyre shkojnë gjithnjë bashkë.

Pastërtia dhe një ambient i këndshëm janë nevojat minimale edhe kur dikush është i sëmurë apo i vjetër. Këto makineri duhet të jenë në gjëndje të kryejnë larjen e rrobave dhe largimin e bakterieve
në mënyrë perfekte.

Wash Center ofron makineri industriale profesionale higjene me programe të specializuara, të standarteve të larta. Këto makineri janë të përdorura për më se 100 vjet, duke treguar gjithnjë rezultate të shkëlqyeshme.
Ne ju garantojmë se me përdorimin e makinerive higjene Ju do të dispononi një lavanteri të pastër dhe higjenike.
 
AlbanianEnglish (United Kingdom)
Product-Title-5
SPOTTING-B-en
DRY-CLEANING-B-en
LAUNDRY-B-en
TREATMENT-FOR-LEATHER-B-en
TREATMENT-FOR-JEANS-B-en
PACKING-AND-TROLLEY-B-en
LAUNDRY-ACCESSORY-B-en
SPRAY-LINE-B-en
IRONING-COVERN-AND-PADDING-B-en
SPARE-PARTS-B-en

Cerifikata

TUV-NORD-wash

Harta

harta-washcenter2-grey2

Washcenter

logo

Address: Rruga Durresit,
Rethrrotullimi Zogu Zi, Tirana-Albania
Tel: +355 424 04 334
E-mail: info@washcenter.al
Website:www.washcenter.al

Social Media:

social-media-icons