Wash Center

 
Lavanderi Spitalesh Print E-mail
Kur bëhet fjalë për lavanteritë higjene të spitaleve, nuk ka diskutime apo mendime të shumta!!!

Kjo lloj lavanterie do të ballafaqohet gjithmonë me një volum të madh rrobash dhe duhet të rrisë në maksimum efikasitetin e fuksionimit të saj.
sherbimet-spitale.jpg
Njëra prej elementeve më të rëndësishem të kurimit të sëmundjeve është higjena. Sejcili mundohet të eleminojë kontaminimet e shumta nga papastërtitë.
Edhe ne të Wash Center dëshirojmë që gjithkush të kuptojë ndryshimin në mes materialeve të pastra dhe atyre të kontaminuara. Kjo është arsyeja kryesore se përse ne sygjerojmë përdorimin e makinerive larëse higjene (barrier hygiene ëasher). Këto makineri luftojnë bakteriet nga të gjitha rrobat e kontaminuara, të cilat futen në pjesën e përparme, dhe dalin të pastra në pjesën e pasme të makinerisë.
 
AlbanianEnglish (United Kingdom)
Product-Title-5
SPOTTING-B-en
DRY-CLEANING-B-en
LAUNDRY-B-en
TREATMENT-FOR-LEATHER-B-en
TREATMENT-FOR-JEANS-B-en
PACKING-AND-TROLLEY-B-en
LAUNDRY-ACCESSORY-B-en
SPRAY-LINE-B-en
IRONING-COVERN-AND-PADDING-B-en
SPARE-PARTS-B-en

Cerifikata

TUV-NORD-wash

Harta

harta-washcenter2-grey2

Washcenter

logo

Address: Rruga Durresit,
Rethrrotullimi Zogu Zi, Tirana-Albania
Tel: +355 424 04 334
E-mail: info@washcenter.al
Website:www.washcenter.al

Social Media:

social-media-icons